Dit ben ik, op papier :-)

Schrijver zijn, en om vanuit mijn eigen gevoel te durven schrijven, is een enorme stap geweest. Want kwetsbaar zijn is spannend, en ik blijf het een uitdaging vinden om mijn zielenroerselen te delen met de wereld. Op deze plek vind je een bonte verzameling verhalen over mijn eigen leven. Over mijn mooie werk als verpleegkundige, over onze zwerftochten met dat busje van ons, en over mijn dagelijkse leven. 

Dit ben ik, op papier.

Als freelancer voor anderen schrijven is als een droom, en toen ik begon met mijn pennestreken had ik nooit gedacht dat ik dat ooit zou gaan doen. Mezelf schrijver noemen vond ik een enorme stap šŸ™‚

Inmiddels heb ik twee boeken geschreven, ben ik vaste columnist voor o.a Carend en is mijn schrijfpassie alleen maar groter gegroeid. Tof he?! Het is mijn uitlaadklep, mijn digitale dagboek en mijn persoonlijke psycholoog geworden. Het is die confronterende spiegel die ik soms wil negeren, en meer dan eens het kompas dat me de juiste richting wijst.

Ik denk oprecht dat het schrijven me gered heeft, op meer momenten dan ik me realiseer.

Ik hoop oprecht dat je in mijn schrijfsels inspiratie, troost of herkenning vind. En een uurtje of wat afleiding šŸ˜‰ Laat eens een berichtje achter, daar doe je mij een groot plezier mee.

Cynthia