Wonderschoon!

fijn

Die rustige camping ( #camping las hortensia’s) waar we een paar dagen geleden opreden is heel simpel, maar de #baai waar hij aan ligt is wonderschoon! Ik kon mijn ogen niet geloven. Volgens mij heb ik zelden zoveel foto’s en filmpjes van één en dezelfde plek gemaakt 🙂

Ik kon er geen genoeg van krijgen.

Tijdens eb konden we tussen alle kliffen doorlopen, vonden we links en rechts poeltjes helder water die in kloven bleven staan tot de vloed ze weer in het grote geheel mee zou nemen. Daar tierde het zeewier welig, en kleine visjes hadden er hun privé zeetje. De rotsen waren bezaaid met versteende en parelmoer kleurige schelpjes. Het was een prachtgezicht.

Golf van Biskaje

En het was er schoon, er lag helemaal niets. Geen rommel, geen schelpjes, niks. Alleen wat stokjes die door eb en vloed aan wal gebracht waren. Stokjes en zeewier. En dat maakte het zwemmen, en door de branding lopen, een absoluut feestje. Niks anders dan wit zand en helderblauw water. Ik vond de middellandse zee altijd prachtig maar die haalt het niet bij de golf van Biskaje.

Nu we inmiddels weer op een andere plek zijn geland, kijk ik vol genoegen alle gemaakte foto’s terug. Wat een belevenis was het om zoveel schoonheid om je heen te hebben. Vroeg in de ochtend liep ik eerst naar beneden, even de zee zien. Daarna haalde ik mijn broodje pas op. Had ik alvast die waanzinnig mooie beelden op mijn vizier :-). De camping was fijn in al zijn eenvoud. Het sanitair was top, heel schoon en het water was steeds warm.

Fijn

En dat verse stokbroodje dat ik bij de receptie kon halen in de ochtend scheelde me weer een tochtje met de fiets. Mijn wensenlijstje is niet heel groot en op deze heb ik echt alles wat op dat lijstje staat. Met restaurantje aan het strand is mijn dag gemaakt, zo’n uitzicht vind je niet snel ergens anders.

Ik bestelde er heel stoer gefrituurde #inktvis, omdat ik besloten had dat iets nieuws proberen goed voor me zou zijn. Lang leve de crackertjes kaas :-), die inktvis kreeg ik met geen mogelijkheid weggewerkt.

Maar hé!? Wel geprobeerd hè 😉

Voor wie ook een fijne plek zoekt, en niet veel wensen heeft, is dit een aanrader! De foto’s spreken voor zich.

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *