Fantastisch

bergen

Afgelopen zaterdag pakten we onze biezen om met onze zwarte schoonheid op pad te gaan. Om heel eerlijk te zijn: we smokkelen wat deze keer, we slapen namelijk niet in ons busje. Heel decadent slapen we in hotels, ook leuk voor de verandering.

Om een uur of half vijf reden we ons eigen straatje uit. Wel wat vermoeid nog, dankzij een aantal tieners bij ons in de straat die hadden besloten harde muziek aan te zetten en vooral hard mee te schreeuwen. Wat is er gebeurd met melodieuze muziek en meezingen dacht ik terwijl ik in mijn nest lag te schudden. Maar goed, wij gingen de rust opzoeken dus zou een tikkie bijslapen ook vast wel lukken.

Eibsee

Bergen

De weg verliep voorspoedig en in Beieren, heel dicht bij de grens met Oostenrijk, was onze eerste stop. Voor de lieverds die onze foto’s zagen en tips wilden, let op šŸ™‚ We slapen twee nachtjes in Grainau, een wonderschone plek op deze aardbol. Genesteld aan de voet van de Zugspitse en op loopafstand van de Eibsee. Wat een natuurschoon, geen woorden voor de pracht ervan. Manmanman, het is waanzinnig om hier te zijn. De zon scheen, het ontbijt kon lekker vroeg en we hadden vanmorgen de eerste trein naar de top.

Zugspitse

De foto’s zeggen alles, hier ga ik absoluut nog een keertje terugkomen, ik ben nog lang niet uitgekeken op de natuur op deze plek. Dat rondje Eibsee dat we samen liepen, de uitstraling van dit dorp, die majestueuze bergen om ons heen. De schoonheid, de rust, het groen, ik wordt compleet senang hier. Morgen reizen we weer verder, gaan we hoog de bergen in en slapen we op een plek waar morgen sneeuw voorspelt is. Vind ik stiekem ook weer gaaf. Lees je mee?

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “Fantastisch

  1. Oh heerlijk lekker op pad. Ik vind het wel een beetje vals spelen om niet in je camper te slapen. Maar het is je vergeven. Fijne dagen gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *