Zo schoon

schone natuur

We studderen hier een beetje in de rondte, de liefste en ik, rondje wandelen, beetje zwemmen, biertje doen. Na een dag waarbij we vooral op pad waren hebben we nu een ‘koeteldag’. En wat bovenal opvalt is dat het zo schoon is overal.

Nergens ligt er een papiertje op de grond, ik heb nog geen verdwaalde hondendrol gespot en zie ook geen onverschillig weggegooid blikje in de struiken. En dan hebben we niet alleen dorpjes gezien, ook in een grote stad als Garmisch ligt er niks te verdwalen op de stoep. Ik zie overal niets anders dan schone natuur. Daar kunnen wij in Nederland nog een puntje aan zuigen zeg ik šŸ™‚

Schone natuur

Ik zie overal bloemen, bomen vol in de bloesem en groene sappige weides. Bergen en schone wegen. Met mijn ogen slurp ik alles gulzig naar binnen, en ongeduldig wil ik elke minuut benutten. Niks geen lui gedoe maar alles in me opnemen, als een rupsje nooit genoeg draaf ik in de rondte. Tot wanhoop van de liefste natuurlijk, die wars is van dat rennen, die vind een wat kalmer tempo fijner.

Toch besloten we weer ‘on route’ te gaan, juist omdat er nog zoveel fijns te ontdekken is. En alles was ook nu weer een cadeautje, de route, het gezelschap en zelfs de openbare toiletten waren schoon en prachtig. Wat een genot als je op knappen staat.

We arriveerden in de vroege middag bij een leuk hotel met fijn buitenzwembad. Alles was prima in orde en toch, het voelde als een mispoes. Zo’n plek die gewoon niet past, ik kan het niet echt uitleggen. Voor nu plonsden we wat, draaiden ons naar de zon en besloten eensgezind dat Ć©Ć©n nachtje zat is op deze plek.

Morgen weer een stukkie rijden, op zoek naar een plek die wel voor ons is. Ik houd jullie op de hoogte!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *