Gammel en gammeler

mooie omgeving

We zijn toch niet meteen naar huis doorgereden, en daardoor zijn we op een prachtige plek beland vlak aan de grens. Als een oase voelt het hier, een oase aan rust. Dus plakten we er nog een nachtje aan vast en verkenden we vandaag de omgeving die hier beeldschoon is.

De mussen vallen inmiddels dood van het dak, over extremen gesproken. Zo rijden we dagenlang in de rondte bij een graadje of negen en zo is het bloedheet. Ik mopper niet, maar de overgang is best pittig. Dat koutje dat we opliepen in Zweden voelen we nog steeds. Het opknappen wil niet echt vlotten nog, we zijn als gammel en gammeler. Geen achttien meer zeg maar šŸ™‚

Bad Bentheim was een plaatje, oude bomen, bemoste stenen traptreden die naar een oogstrelende burcht leiden. Het was heerlijk om de toerist uit te hangen. Rugzak om en mooi kijken, want dat kan ik prima. Alleen het fototoestel om mijn nek ontbrak, maar verder…

Mooie omgeving

Bad Bentheim

De rest van de middag lagen we echter gevloerd in de schaduw bij te komen. Een overduidelijke teken dat het mooi geweest is. De periode die aan onze vakantie voorafging was best druk. Met werk, met dat boek van mij dat uitkwam en alle andere rompslomp die die dagen zo lekker vullen. Om vervolgens te gaan roadtrippen, we zijn inmiddels 6200 km verder. We hebben waanzinnig veel moois gezien maar een paar dagen nog thuis studderen voor de plicht roept leek ons ook fijn.

Dus zet ik een punt achter ons kampeeravontuur, voor nu. Deze camping komt op het lijstje ‘absolute terugkomer’ want we komen hier graag nog een keertje, met onze fietsen. Hij heeft alles wat ik graag wil op een camping. Rust, een mooie omgeving en een zalige broodjesservice šŸ™‚ Alles is hier gewoon piekfijn in orde.

Tabee en toedeloe, vanaf morgen verveel ik jullie weer met andere verhalen!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “Gammel en gammeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *