Goed is goed

Toeren

Dit jaar besloten we ons zwerfavontuur anders dan anders aan te pakken. Elk jaar ‘doen omdat we het altijd zo doen’ gaat tenslotte ook vervelen. Toeren met de auto is leuk, binnendoor en op zijn elfendertigst, maar teveel in de auto is niet de bedoeling.

Ook omdat er voor volgend jaar al ‘een lange rondreis dus veel in de auto’ gepland staat.

Iets anders dus. Want we staan hier zo fijn. We staan hier elk jaar heel erg fijn.

En er veranderd helemaal niks.

Er is hier geen hipperdepip gedoe, animatie sensatie of frappocinobar. Hier is eenvoud hardstikke prima.

Toeren

Mijn motto in dit leven😉

Zoals mijn pap altijd zegt:goed is goed. En zo is het. Dus blijven we gewoon wat langer hier.

Afgelopen week fietsten we over een ge-asfalteerde trambaan naar de rommelmarkt in #Grospièrre, wandelden naar ‘Le Moulin’ om te genieten van het wilde water en hobbelden op het gemak naar de markt in Vallon pont d’arc waar we dingen kochten die we eigenlijk niet nodig hadden.

Wel leuk voor thuis 😉

We dronken koffie op een zonnig terrasje in #Barjac.

Gister besloten we dat we een rondje wilden toeren. Dus klapten we ons dakkie in, lieten de rest van de zooi achter en stapten in de auto. Tussen de middag zaten we op een strandje bij St Martin d’Ardeche te picknicken. Stokbrood, kaas en een fles koud water. Het was pure perfectie.

Met mijn tenen in de rivier genoot ik van een adembenemend uitzicht.

Beter dan dit wordt het niet. Ik wil nog een paar dagen naar de bergen, en een paar dagen naar de zee. Maar de komende dagen wil ik alleen maar meer van dit 🙂

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *