Onverwachte cadeautjes

keuzes maken

Op de bonnefooi reizen blijft geweldig. Ook omdat de dingen die je tegenkomt volkomen onverwacht zalig kunnen zijn. Vooral de zeldzaam rustige plekjes die je dan weleens ontdekt.

Onderweg naar het meer van Annecy vonden we eens bovenop een berg een cadeautje. Onderweg, de berg op, liep er een ezel een hele poos voor ons midden op de weg. Toen wisten we al dat het leuk werd šŸ™‚ Helaas was het ontzettend koud en regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken. We maakten een windscherm van een stoel, omdat we anders het vlees niet gebakken kregen met die ene pit in de buitenlucht. En elke avond lagen we toch wat vroeger in ons warme, droge bed. Maar jemig, wat hebben we gelachen. Koud en nat weer vergt absolute improvisatie, maar altijd alleen maar zon wordt ook saai toch?

Campings in de bergen

Van onze maffe filmpjes, bovenop die koude en winderige berg, krijgen we tot de dag van vandaag nog steeds de slappe lach. Barre omstandigheden blijven je veel langer bij dan weken stralend weer. Overdag wandelden we tot we een ons wogen en aan het eind van de middag namen we een wijntje. Of twee. We voelden ons voor even helemaal alleen op de wereld. En de warmte van de zon voelde ook nog eens extra fijn, nadat we van die berg afgedaald waren. Dat we er nog eens teruggaan is een zekerheidje, en hopelijk is het dan een klein tikkie beter weer. Dat willen we daarboven ook graag meemaken.

Prachtige campings in de bergen, wij krijgen er zelden genoeg van. Ook al zijn ze niet allemaal favoriet, en keren we naar sommige niet meer terug, het uitzicht is vaak waanzinnig. Prachtige ansichtkaarten šŸ™‚

Ik heb inmiddels een aftelkalender gemaakt (geintje, ik tel lekker in mijn hoofd af) maar wat hebben we zin om weer te gaan! Kom maar door met dat voorjaar!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “Onverwachte cadeautjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *