Inspiratie

momenten

Inspiratie voor mijn blogjes, meestal komen die onderwerpen als vanzelf voorbij waaien. Vandaag had ik echt geen inspiratie, ik wilde alleen vooral iets vrolijks schrijven, iets luchtigs. Ik smacht naar luchthartigheid in deze soms wat zware wereld. Zelf wilde ik van harte het lijdende voorwerp zijn, maar ik deed gewoon niks lachwekkends vandaag, of iets stoms. Zo jammer weer.

Mijn werkdag was gevuld maar prima, ik ben dol op mijn werk en ook serieus dol op mijn collega’s. Stuk voor stuk zijn ze heel erg anders, maar ook allemaal heerlijk zichzelf. Ik krijg er energie van en het houd het werken met elkaar interessant. Vandaag stoomden we eensgezind door de dag, en ook de belletjes met de collega’s waren gezellige gesprekken. Samen een casus bespreken, even sparren en van elkaars kwaliteiten profiteren, echt zo fijn om samen te mogen zorgen.

momenten

Momenten

Na mijn tandartsbezoekje aan het eind van de middag, zonder gaatjes of gekkigheid, liep ik op mijn gemak naar huis. De luchten waren waanzinnig mooi van kleur en ik zag zelfs een regenboog. Gewoon genieten dus, maar nog steeds geen lachwekkende blunders van mijn kant. Zo zonde, dacht ik bij mezelf, nou heb ik nog niks om over te gieren. En daar had ik nu net echt een enorme behoefte aan. Een dag op rolletjes, terwijl hij nou best even een tikkie in de soep mag lopen, binnen de perken in de soep natuurlijk, gewoon voor die slappe lach.

Als ik terugkijk op mijn dag zat hij stijfvol kleine, fijne momenten. Veel positieve samenwerking, geen gaatjes bij de tandarts :-), en die prachtige luchten tijdens mijn wandelingen. Heel vroeg vanmorgen werd ik er al door verrast en vanmiddag was het wederom een onverwacht genoegen.

Morgen probeer ik het gewoon nog een keer, een klein blundertje maken, om even heerlijk uit volle borst te lachen. Ik verheug me er nu al op!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *