Persbericht ‘Zorgliefde’

zorgliefde

PERSBERICHT
Kriskras door de werkervaringen van een zorgmedewerker

https://www.rodi.nl/heemskerk/300290/bundel-met-ervaringsverhalen-uit-de-zorg-zorgliefde-van-cynthia

Hartverwarmende verhalen uit de zorg

,,Mijn carrière in de gezondheidszorg glanst van verscheidenheid, en al die prachtige ervaringen vulden mijn hoofd. Mooi en warm, rijk en indrukwekkend. (…) Dus hopelijk vind je troost, herkenning of inspiratie in mijn verhalen, ik heb ze met veel liefde geschreven.’’

Fragment uit ‘Zorgliefde’

Nieuw verschenen bij ervarings- en uitgeefplatorm UitJeErvaring;

Zorgliefde van Cynthia Poen.

Auteur Cynthia Poen geeft met Zorgliefde een mooi en indringend beeld van de verschillende gebeurtenissen in haar jarenlange werkervaring binnen de zorgsector. Het boek bundelt de vele emotionele, ontroerende en soms schrijnende verhalen die haar ruim 35-jarige carrière typeren. Het geeft een intiem kijkje in wat werken in de zorg eigenlijk inhoud en wat het teweegbrengt in een mensenleven. Maar bovenal wat een prachtig vak het eigenlijk is.

Cynthia Poen zegt hier zelf over: ,,Ik was nog maar een guppie toen ik in 1985 in de gezondheidszorg ging werken en eigenlijk had ik geen idee waar ik precies voor koos. Inmiddels ben ik zesendertig jaar verder en werk ik nog steeds met veel plezier in de gezondheidszorg. Dat ‘zorgen voor’ past bij me, ook 6jdens alle moeilijke momenten, misschien zelfs wel juist dankzij al die moeilijke momenten. Elke nieuwe ervaring was bijzonder en ze hebben me prachtige lessen geleerd. Lessen die voor mij van onschatbare waarde zijn. Over een aantal van die dappere en bijzondere mensen die ik tegen kwam schreef ik een verhaal, en uit al die verhalen is deze bundel geboren. Ze zijn allen waargebeurd en zo waarheidsgetrouw mogelijk opgeschreven. Echt en puur, vanuit een recent heden of ver verleden.’’

Zorgliefde is vanaf nu verkrijgbaar via onder andere mijnbestseller.nl, online webshops en de bekende boekhandels.

PAPERBACK | ISBN 9789403652115 | 174 PAGINA’S | € 15.00

Via mij bestellen? Leuk! https://www.uitjeervaring.nl/zorgliefde.html

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *