It giet oan!

cover

Ik had de moed al opgegeven. Meermaals. En meermaals trok ik mezelf weer in de wedstrijd. Ik had me namelijk voorgenomen dat het ging lukken. En zoals mijn vader altijd zegt: wat in der kop zit, zit niet in der kont ( bedankt pap ;-)) Maar goed, het betekent zoveel als dat als ik mijn zinnen ergens op gezet heb….

Absoluut waar, want ik kan nogal een bijtertje zijn. Dat enthousiasme en doordraafgedrag zit me oprecht weleens in de weg, want ik kan nogal veel zijn. Cynt in het kwadraat, pfoe, berg je maar. En ik heb het zelf vaak niet in de gaten he?! Dat ik zoveel ben. Teveel mijn best doe soms en dan nog een extra schepje.

Cover

Maar goed, het ziet er goed uit. Ik durf het gewoon te zeggen. Dat boek van mij, het gaat gebeuren. Zo dat is eruit. Nog heel even en dan heb ik hem zelf in handen. En kan ik hem aan de wereld laten zien. Of nou ja aan Heemskerk. En de meelezers die buiten ons dorp wonen šŸ˜‰

En stiekem hoop ik dat het er een hele hoop worden. Heel heel veel. Niet om een bekende schrijver te worden, of veel geld te verdienen, maar om mijn papieren kindje aan zoveel mogelijk mensen te tonen. Omdat een schrijver een verhaal wil vertellen en het geweldig leuk is als dat verhaal wordt gelezen. Door zoveel mogelijk mensen.

De cover was een dingetje. Ik kreeg er maar liefst negen dus moest ik kiezen. En van deze kreeg ik kippenvel. Eigenlijk vond ik hem een beetje eng. En dat was nou net de bedoeling. Eng boek, creepy cover. Dus koos ik op intuĆÆtie. ( en met een beetje hulp van mijn gezin en een paar andere lieverds)

Inmiddels vind ik hem geweldig. Strak met een pracht van een contrast.

Eindelijk is er visueel iets echts. Tof he?! Ik zweef even hoor!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “It giet oan!

  1. Gefeliciteerd Cynthia!
    Eindelijk een resultaat dappere doorzetter! Ik ben razend benieuwd en hoop van harte dat ik bij je feestje kan zijn!
    En inderdaad … een creepy cover šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *