Worsteling deel twee

worsteling

Een poosje terug schreef ik over het geworstel met mijn sport bh. Ik had er eentje met rugsluiting gekocht, ondanks de voorkeur voor een sportbh met een voorslot. Maar een goede stevige vinden, voor ons dames met wat meer hout voor de deur, is geen sinecure.

Toch vond ik er na lang zoeken eentje.

Maar het vastmaken van dat ding bleek steeds opnieuw gedoe. Bij deze zaten er nota bene twee keer twee haakjes op mijn rug. En dat is fijn natuurlijk, dat extra bandje. Maar die bovenste, daar kan je zelf dus niet bij hè. ‘Wie verzint dit soort martelapparaten’, verzuchtte ik regelmatig. Want je hebt er iemand bij nodig, als je wil gaan sporten, voor dat los en vast maken. En dat is raar. Die bovenste haakjes had ik dus professioneel vastgezet, zodat ik geen fysieke ondersteuning van iemand anders nodig had voor dat vasthaken. Maar het maakte het in en uit dat ding wurmen er niet eenvoudiger op. Het zag er spectaculair uit, dat dan weer wel, om mij te zien worstelen. Soort slangenmens act, maar dan anders 🙂

Maar dat geworstel werd ik na een poosje spuugzat.

Geworstel

Inmiddels heb ik er eentje met voorslot aangeschaft. Superhandig, echt. Maar ook deze vertoont mankementen. Want er zitten aan de voorkant een soort losse pads in. Want stel je voor dat er een tepel doorheen schijnt ( ik neem tenminste aan dat het daarvoor is bedoeld, iets anders kan ik niet verzinnen. Mocht het een andere functie hebben, tell me, please!) Die pads zitten los in die sportbh, dus elke keer als ik hem heb gewassen zwerven ze losgeslagen door dat ding. Vanmorgen nog. Toen ik hem aantrok zat er eentje in de rugband, en die andere was verdwaald ergens.

Na een kwartier friemelen zat alles weer waar het hoorde te zitten. Tot het volgende wasmoment natuurlijk. Wat met een sportbh zeer regelmatig is.

Of je moet een bankzit-sporter zijn, dan is het andere koek.

Maar goed, ik mailde #Odlo met mijn klacht. ‘Ja jammer joh, zei de meneer van Odlo, het is wel van ons merk maar ja niet direct bij de webshop aangeschaft dus heb je pech’. De garantie van de winkelier waar ik hem had aangeschaft( want ja handig, kopen in een winkel, kan je even passen) was net 1 dag verlopen. Na een diepe zucht heb ik mijn lot maar aanvaard. Er zijn ergere dingen op de wereld zullen we maar zeggen 😉

Mocht je me dus in het wild tegenkomen en zie je een bochel op mijn rug? Dat zijn die zwervende pads, no worries 🙂

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *