Podcast

comfortzone

Steeds opnieuw zet ik stappen buiten mijn comfortzone. Ik verbaas me over de durf die ik tentoonspreid ten aanzien van al die nieuwigheid. Wat ooit is begonnen met een stukje schrijven over mijn werk, en dat eerste boek, verspreid zich langzaam maar zeker richting andere onontgonnen gebieden.

Ik vind het zelf bizar, en meer dan dat als ik heel eerlijk ben

Datzelfde geld voor de podcast die ik kortgeleden maakte met een jeugdvriendin. ( hier te beluisteren https://lnkd.in/etN8EnuA 😉) Ik was nooit zo van de podcasts namelijk. Wat dat betreft ben ik een tikkie ouderwets. Alles wat hipperdepip is of ook maar enigzins de geur van een ‘hype’ heeft ga ik graag uit de weg

Ik ben een vreemde vrouw, ik weet het 

Comfortzone

Het duurde dus een poosje voor ik het fenomeen ‘podcast luisteren’ überhaupt wilde onderzoeken. Niks voor mij dacht ik altijd 🤷‍♀️ Maar sinds kort ben ik om. Ik luister wekelijks naar een podcast voor schrijvers. Die zit stampvol met tips, ervaringen en gesprekken met mede-schrijvers.

Ik leer al luisterend, het is een feest van herkenning voor me.

En na die eerste podcast die ik maakte met die jeugdvriendin, kreeg ik een dag later de vraag of ik er nog eentje wilde maken. Over mijn werk deze keer. En natuurlijk zei ik volmondig ja 😉 Er valt voor mij nog zo ontzettend veel te ontdekken, te leren en te onderzoeken.

Soms vind ik mezelf helemaal een tikkie ‘modernig’ worden 🙂 Hoe ouder ik word……

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *