Marketingspecialist

zorgliefde

Mezelf verkopen is een kwaliteit die ik niet bezit, ik vind het al snel opschepperig klinken als ik iets positiefs roep over mezelf. De laatste weken worstel ik dus al een soort van, toen dat boek van mij op dat randje van uitkomen stond. Natuurlijk wil ik dat graag aan de wereld vertellen maar ‘spam’ of ’to much’ ligt op de loer. Dat hoop ik dus hartstochtelijk te voorkomen.

Afgelopen nacht stond mijn boek ineens stampvol gruwelijke fouten, ladingen spatie’s en overal dubbelingen 😉 Hoezo vind ik het retespannend om mijn kindje aan de wereld te tonen. Potverdorie, het is zoveel gevoel toevertrouwd aan heel veel pagina’s, dat doet wat met me. Angstige dromen verstoren mijn nachtrust, logisch ook.

Zorgliefde

Zorgliefde

Want ik krijg allerlei ‘buiten mijn comfortzone’ berichten. De uitgever mailt me over een persbericht die ze aan het maken zijn, en ik krijg een prachtige flyer toegezonden. Ik rammel in mijn tuig, van zoveel spannendheid, geen gein. Zorgliefde is eindelijk te verkrijgen en ik vraag me af hoe het me in vredesnaam is gelukt. Hoe kan het dat ik een rasecht boek met mijn naam erop in handen heb. Drie jaar geleden had ik nog nooit een letter op papier gezet en nu dit, bizar toch? Ik knijp mezelf ook regelmatig een tikkie geniepig 🙂

Dus trots op mij, absoluut. Ik ben over mijn eigen demonen heengestapt en heb het gedurfd. Precies een jaar geleden zat ik ook in een hele onwerkelijke periode, toen hoorde ik dat ik huidkanker had en dat er een paar centimeter uit mijn gezicht gesneden moest worden. Pfoe, heel intens was dat. Maar alles ging er in 1 keer uit en het is wonderwel hersteld. Letterlijk op de dag af wordt een jaar later mijn boek geboren. Snap jij het nog? Ik ben een zondagskind, mijn mams zegt het regelmatig. En ze heeft gelijk 🙂

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “Marketingspecialist

  1. Ik vind je geen zondagskind hoor, dat suggereert namelijk dat het je allemaal komt aanwaaien.
    Zoals ik ernaar kijk heb je er hard voor geknokt, veel overwonnen. Kortom het is verdiend.
    En je van harte gegund.
    Ik heb je boek besteld en hoop uiteraard dat je deze nog een keer kan signeren voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *