De wereld rond

recensies

Ik reis de hele wereld rond, eigenlijk reist dat boek dat ik schreef voornamelijk 🙂 Ik krijg foto’s terwijl ze op ligbedjes in Griekenland geparkeerd ligt, relaxed in een vliegtuig naar Spanje aan het boarden is of vanaf een bankje in Limburg. Ze was al op curaçao, mee op reis met onze jongste, en ze reisde mee door heel Italië ( leuk Peet, dank!) Frankrijk zag ze ook al, meermaals, en stiekem hoop ik dat ze met heel veel mooie mensen mee mocht naar veel meer bijzondere plekken.

Mooi dat zoveel mensen mijn boek willen lezen!

Lofoten

Zelf reden wij de poolcirkel voorbij, een paar dagen geleden. Stom dat ik mijn eigen boek niet had meegenomen, wat een muts ben ik soms! Dan was ze mee geweest op die prachtige roadtrip die ik aan het maken ben. Dan had ze ,net als ik, genoten van de middernachtzon en van de Lofoten 😉

Lofoten

Recensies

Alle warme, ontroerende, lieve en positieve reacties op mijn boek zijn wonderschoon. Het raakt me, dat ik dat losmaak met mijn woorden, met al dat rauwe gevoel puur op papier gezet. Want wie mij een klein beetje kent ( of iets van mij heeft gelezen) weet dat ik heel lang worstelde met dat kwetsbaar zijn. Mijn masker zat muurvast op mijn hart, ik leefde vooral vanuit mijn hoofd want dat had ik onder controle.

Ontroerd en dankbaar deel ik een paar van de recensies die ik afgelopen week mocht ontvangen, waanzinnig rijk, ik incasseer ze met een lach en een traan!

‘In een adem uitgelezen…’

‘Puur en ongecensureerd geschreven, diep onder de indruk’

‘Regelmatig een traantje gelaten, sommige verhalen grepen me meteen’

‘Wat heb je ontzettend veel meegemaakt’

‘Vanaf de eerste bladzijde wilde ik het boek niet meer wegleggen’

Ook mijn boek gelezen en wil je een recensie schrijven? Vind ik geweldig, stuur me een berichtje! Wil je ook mijn boek lezen? Hieronder staat de bestellink. Hopelijk geniet je er enorm van. https://www.uitjeervaring.nl/zorgliefde.html

PS deze foto’s zijn van mij!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *