Nagenieten

stralen

Mijn hoofd gonst nog van zaligheid. Ondanks dat de nacht een tikkie te kort was en lichtelijk onrustig, overheerst dat heerlijke voldane. Ons volksfeest was als vanouds, met een flink scheutje extra.

Ogenschijnlijk heb ik iets gezaaid, ergens in de jaren hiervoor. Hoe en wanneer ik dat heb gedaan, ik heb werkelijk geen idee. Maar ik heb volop mogen oogsten de afgelopen dagen. Mijn kermis was een aaneenschakeling van liefde. Ik heb vastgehouden en ontmoet en het voelde zelden zo fijn als het de afgelopen dagen voelde. Alle fotoā€™s die zijn genomen beamen het, want op allemaal sta ik te stralen.

Stralen

Ik weet het heus, ik houd nou eenmaal van een goed feestje, maar deze was wel drie punt nul hoor. Elke dag heb ik ruim tien kilometer gedanst en ik knuffelde me helemaal scheel, ik gok ook een ruime tien kilometer šŸ˜‰ En al mijn knuffels werden stuk voor stuk vol enthousiasme ontvangen. Kom maar door Cynt šŸ™‚ Vanmorgen om 5 uur zat ik in de auto. Een tikkie verkreukeld nog, met een kop zwarte koffie in mijn handen. En met een hart vol en zwaar van alles wat ik mocht ontvangen.

Ik heb nu al heimwee.

De zon kwam adembenemend op terwijl wij richting het zuiden reden. Al dat natuurschoon maakt je stil en nederig, net als al die lieverds die ik tegenkwam de afgelopen dagen. De komende weken ga ik al die beelden nog eens uitgebreid in mijn hoofd afspelen. Wat een rijkdom!

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

2 thoughts on “Nagenieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *