Opgewonden

Feestje

Ik heb kriebels in mijn buik, al weken. Ik vind het zelf nogal kinderachtig maar ik kan er geen fluit aan doen. Dus laat ik het heerlijk zijn.

Sterker nog, ik omarm het.

Twee jaar ging het niet door, ons volksfeest, en dat deed zeer. Alle mensen die net zo dol zijn als ik ben op dat feestje weten precies wat ik bedoel. Het elkaar ontmoeten, heerlijke livebandjes en proosten tot we scheel zien. We dansen tot we niet meer kunnen. Gezelligheid twee punt nul, ik ben er dol op.

Ik ontmoet oude klasgenoten, vroegere buren en vrienden die ik een poosje uit het oog verloren was. Ik omhels, glimlach en galm heerlijk mee. Lachen, slierten en feesten, met elkaar hangen we de slingers van het leven op.

wielerronde
wielerronde

Feestje

Vieren wat je kan, ik vind het een geweldige gedachte

Vanmorgen realiseerde ik me pas ten volle wat er de afgelopen jaren is gebeurd en wat we allemaal gemist hebben. Elk jaar heb ik rond deze tijd een sliert foto’s in mijn inbox, maar van de afgelopen jaren is de opbrengst behoorlijk schraal. Dat gapende gat van twee jaar halen we nooit meer in.

Scrollend door alle foto’s van voorgaande jaren kan ik niet anders dan grinniken. We wisten er wel raad mee. Mijn vriendinnen werden meestal de tent uitgeveegd aan het eind van de avond.

Dan had ik het vaak al opgegeven, eerlijk is eerlijk, zij zijn namelijk nog veel fanatieker dan dat ik ben šŸ™‚

Afgelopen zondag trapten we af, en morgen start de rest van ons mooie feestje. De zon heeft beloofd er ook de hele week bij te zijn, en er gaat inmiddels een ware kledingcrisis in de app in de rondte dankzij die onverwachte warmte šŸ˜‰

@heemskerk: ik wens jullie een fantastische ouderwets gezellige feestweek toe! Er is een hele grote kans dat je me volop knuffels ziet geven deze week

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *