Mijn kompas

donkere periode

Ik ben weleens verloren geraakt in mijn werk. Mijn kompas draaide in die periode onvermoeibaar rondjes, ik was verdwaald. Volledig. Ergens diep van binnen riep een stemmetje naar me, riep dat ik dit niet wilde, hoe ongelukkig ik was en waar ik naar toe moest. En de weerstand om ernaar te luisteren deed me tollen. 
Als je duizelig bent is kiezen kansloos.

Door mijn ervaringen op te schrijven dreven de mooie belevenissen naar boven. De donkere kwamen echter ook naar boven drijven, dat sombere was ineens weer heel dichtbij. Wat volgde was een gevoel van overwinning. Het is waanzinnig prachtig dat het allemaal achter me ligt. 

Donkere periode

Ik ben nu op dit moment precies waar ik zijn moet, de rest is voor later. Voor ooit, als het me gegund is. Maar voor nu is dit meer dan genoeg ❤️ #verpleegkundige#dankbaar#gezondheid

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *