Mijn kompas

donkere periode

Ik ben ook weleens verloren geraakt in mijn werk, mijn kompas draaide oeverloos rondjes en ik wist niet meer welke kant ik op moest. Ergens diep van binnen riep een stemmetje naar me, wat ik wilde en hoe en waar maar de weerstand die daar ook rondwaarde deed me tollen. 
En als je duizelig bent is kiezen kansloos.

Door het samenstellen van mijn boek dreven de mooie belevenissen naar boven. Maar ook die donkere periode was ineens weer heel dichtbij. Wat volgde was een gevoel van overwinning, en hoe waanzinnig prachtig het is dat het achter me ligt. 

Donkere periode

Ik ben nu op dit moment precies waar ik zijn moet, de rest is voor later. Voor ooit, als het me gegund is. Maar voor nu is dit meer dan genoeg mooiigheid ❤️ #verpleegkundige#dankbaar#gezondheid

Nieuwsgierig? https://lnkd.in/eY2gKnGd

Published by Cynthia Poen

Ik ben een schrijver, en daar ben ik retetrots op. Het duurde even, voor ik die woorden in mijn mond durfde te nemen in associatie met mezelf maar inmiddels doe ik het gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *